4 eggekviter
2 dl sukker
2 dl kokosmasse
1/2 plate kokesjokolade
Eggekrem:
4 eggeplommer
100 g sukker
1 dl fløyte
100 g hardt smør
1/2 ts vaniljesukker
1 pk svisker
1 pk fløte + 1 ss sukker
daimsjokolade
Legg bakepapir i botnen av ei rund form, og smør kantane godt. Sett omnen på 175 grader. Hakk sjokoladen middels grovt. Pisk eggekviter og sukker stivt, bland kokosmassen og den hakka sjokoladen i massen. Steik midt i omnen i ca. 1 time. Kok sviskene i 2 dl vatn til dei er møre og mjuke. La dei kolne.
Eggekrem:
Kok opp eggeplommer, sukker og 1 dl fløyte medan du rører godt, og avkjøl litt. Rør smøret og vaniljesukkeret inn i eggekremen, og la det heile kolne.
Legg eggekremen oppå botnen, og legg dei kokte sviskene oppå.
Pisk fløyte og sukker til krem og ha den oppå sviskene. Pynt med knust daim eller daimkuler.