Ingredienser

2 kopper sukker
4 eggehviter
2 kopper kokos
2 ss. hvetemel
1 ts. bakepulver

Tilberedning

Sukker og eggehviter piskes stivt.

Tilsett kokos ,hvetemel og bakepulver.

Steketid: 150 grader, ca. ½ time, nederste rille.

Kok 1 pk. (250 gr.) svisker i litt sukkervann ca. 20 minutter.

Krem:
4 eggeplommer
100 gr. sukker
1 ts. vaniljesukker
1 dl. fløte

Alle ingrediensene blandes kaldt og settes over på svak varme og røres i til det tykkner. Tas av platen og avkjøles.

”Montering”:

Legg kakebunnen på et fat.

Ha så på den gule kremen.

Oppå kremen legges tett i tett med avrente svisker.

Pisk 1/3 liter fløte med 2 ss. sukker og 1 ts. vaniljesukker til krem, og ha på toppen av kaken.

Kan pyntes med hakka eller reven sjokolade, eller sjokoladeblader.