Ingredienser
2 kopper sukker
4 eggehviter
2 kopper kokos
2 ss. hvetemel
1 ts. bakepulver
Tilberedning
Sukker og eggehviter piskes stivt.
Tilsett kokos ,hvetemel og bakepulver.
Steketid: 150 grader, ca. ½ time, nederste rille.
Kok 1 pk. (250 gr.) svisker i litt sukkervann ca. 20 minutter.
Krem:
4 eggeplommer
100 gr. sukker
1 ts. vaniljesukker
1 dl. fløte
Alle ingrediensene blandes kaldt og settes over på svak varme og røres i til det tykkner. Tas av platen og avkjøles.
Montering:
Legg kakebunnen på et fat.
Ha så på den gule kremen.
Oppå kremen legges tett i tett med avrente svisker.
Pisk 1/3 liter fløte med 2 ss. sukker og 1 ts. vaniljesukker til krem, og ha på toppen av kaken.
Kan pyntes med hakka eller reven sjokolade, eller sjokoladeblader.