Ingredienser
3 egg 3 dl sukker 3 dl lettrømme 3 dl hvetemel 2 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver
Tilberedning
Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett lettrømmen og bland i det tørre. Steketid 180 grader i ca 40 minutter, nederste rille. Form 24 cm i diameter.

Mer om emnet: Super enkel kake

I denne artikkelen vil jeg introdusere deg for super enkle kaker som du enkelt kan lage hjemme. Hjemmelaget kake er alltid et populært valg, og det gir alltid mulighet til å tilpasse smaken etter dine ønsker og diettbehov.

Den første kaken vi skal se på er yoghurtkake. Denne kaken er utrolig behagelig å lage og krever minimal innsats fra bakeren. Alt du trenger er en kopp yoghurt, to kopper sukker, tre kopper mel og litt bakepulver. Bland alle ingrediensene sammen, hell i en form og stek i ovnen. Resultatet er en smakfull og fuktig kake som er sikker på å tilfredsstille enhver søt tann.

En annen super enkel kake er banankake. Denne kaken utnytter naturlig sødme fra overmodne bananer for en sunnere vri på en klassisk dessert. Bland sammen bananer, egg, olje, mel, sukker, bakepulver og litt salt. Deretter stek i en forvarmet ovn i ca 60 minutter. Dette er den perfekte måten å bruke opp de modne bananene dine, samtidig som du lager en deilig og næringsrik kake.

Hva med en enkel sjokoladekake? Du trenger bare mel, sukker, kakaopulver, bakepulver, bakepulver, salt, egg, melk og vegetabilsk olje. Når du har blandet ingrediensene og stekt kaken, sitter du igjen med en rik og saftig sjokoladekake. I tillegg er det veldig tilfredsstillende å lage en sjokoladekake helt fra bunnen av.

Til slutt, hvis du virkelig er presset på tid, kan du alltid henvende deg til mug kaker. Disse kaker er super enkle å lage og krever bare noen få minutter. Alt du trenger er en stor kopp, noen grunnleggende bakeingredienser, og en mikrobølgeovn. På bare fem minutter kan du nyte en fersk, varm kake rett ut av koppen. Disse kan tilpasses med ulike smaker og tilsetninger for en super rask og enkel dessert.

Det var noen få av de super enkle kakene du kan lage hjemme. Husk, baking trenger ikke å være komplisert for å være deilig!.