Ingredienser
12 eggeplommer og 240 gram sukker piskes til luftig eggedosis
Pisk 1 liter kremfløte og bland den forsiktig i. Denne trenger du ikke røre i under innfrysing, det blir ikke nåler i den.
Tilberedning
Dette er en grunnoppskrift som kan smakes til med hva som helst. Hvis du bruker faste ting, ha det i eggedosisen før du blander i kremfløten, ellers har det lett for å synke til bunns. Hvis du vil ha bær i , bør du knuse dem med litt sukker først, ellers blir de beinharde
Min yndlingstilsetning er 1 plate kokesjokolade, 1 boks valnøtter og 1 glass coktailbær, alt hakket eller 5 cl cognac.
(Besøkt 852 ganger, 1 besøk i dag)
Prøvde denne oppskriften og anbefaler en bedre forklaring på hvordan man gjør det. Samtidig justere opp skriften 240g sukker på 12eggeplommer. Er alt for mye sukker forhold til det du kan piske opp til en god eggidosis uten sukker korn i den.