Ingredienser

2oo g delfia fett
2 egg
3 dl melis
1 dl kakao

Tilberedning

Smelt og avkjøl fettet.
Pisk eggedosis av egg og melis, tilsett kakaoen
Ha det smeltede og avkjølte fettet i eggedosisen litt av gangen mens du fortsetter og piske. Pisk til massen er helt avkjølt og litt fast.
Tilsett smak.
Sprøyt i små papirformer eller sett som topper på smurt papir o.l.

Smak:
Jeg bruker dråper av eteriske oljer til smak (apotek eller helsekostbutikker). Revet skall av sitrusfrukter vil ikke jeg bruke, de vi kjøper (i alle fall i vanlige butikker) er sprøytet. På apoteket har de revet pommerensskall i poser det er veldig godt og ha i.
Smakene jeg anbefaler er en av disse:
Appelsin
Peppermynte
Anis
Fennikel
Pomerans

Smak deg fram etter noen dråper, slike oljer er ikke like sterke så det er umulig å angi noen mengde. Få ikke i for mye!