2oo g delfia fett
2 egg
3 dl melis
1 dl kakao
Smelt og avkjøl fettet.
Pisk eggedosis av egg og melis, tilsett kakaoen
Ha det smeltede og avkjølte fettet i eggedosisen litt av gangen mens du fortsetter og piske. Pisk til massen er helt avkjølt og litt fast.
Tilsett smak.
Sprøyt i små papirformer eller sett som topper på smurt papir o.l.
Smak:
Jeg bruker dråper av eteriske oljer til smak (apotek eller helsekostbutikker). Revet skall av sitrusfrukter vil ikke jeg bruke, de vi kjøper (i alle fall i vanlige butikker) er sprøytet. På apoteket har de revet pommerensskall i poser det er veldig godt og ha i.
Smakene jeg anbefaler er en av disse:
Appelsin
Peppermynte
Anis
Fennikel
Pomerans
Smak deg fram etter noen dråper, slike oljer er ikke like sterke så det er umulig å angi noen mengde. Få ikke i for mye!
Jeg er bare 10 år og laget denne helt selv, med 0 hjelp!!! Kjempegod! Alle i familien digget den og en venn av meg, Neil Caneo Wheielzor Smith, fikk oppskriften. Bestemoren hans laget 200 (!!!) slike issjokolader i konfektformer til Neil Caneo sin 11-årsdag. Tanta mi Jenny Evertown lagde sånne issjokolader i creme brule former til fetteren min sin bursdag da fetteren min Laney Evertown Jahers ble 5 år. Han digget den!