Ingredienser

Bruk den oppskriften du pleier å bruke på pizzadeigen, bare du bytter ut hvetemelet med durumhvete (bruk ca 1/2kg.).

Fyll:
Ta litt olje i en gryte.
Tilsett 1 rød løk som er hakket i små biter. La løken surre til den er «gjennomsiktig». Den skal ikke stekes brun.
Tilsett en halv Norzolaost ( ca.100 gr.), og la osten smelte på svak varme.
Når osten er smeltet tilsettes ¼ liter matfløte, 5 ss Parmesanost ( denne må kjøpes fersk og rives selv ).
Dette fyllet skal være som en hvit saus. Tilsett maisenajevning hvis fyllet er for tyntflytende.

Tilberedning

Kjevle ut deigen, smør på fyllet, dryss et lag med Parmesanost oppå fyllet, strø pepper over og dekk det hele med Norvegiaost. Du kan godt rive opp litt rå kjøttdeig og drysse over hvis du ønsker det i tillegg.
Stekes slik som du steker pizza generelt. Den er ferdig når den er gyllen på toppen.

Det er godt å servere en god salat til.