Ingredienser

250 g. søt havrekjeks/Digestive (knuses)

110 g. smør (smeltes)

50 g. hasselnøttkjerner (males grovt)

1 pk. bringebær (eller jordbær) gelè

1/4 l. fløte (piskes)

2 beger lettrømme

100 g. melis

1 ts. vaniljesukke

Tilberedning

Sett en rund kakeform (24/26 cm.) på ønsket serveringsfat (kun ringen rundt). Trykk deigen ut direkte på fatet.

1 pk. bringebær (eller jordbær) gelè lages . Bruk halv mengde vann!!!
Settes i kjøleskapet til den er halvstiv.

Rømme, melis og vaniljesukker vendes forsiktig inn i kremen.

Når geleèn er halvstiv blandes den med kremen. Blandingen has på bunnen og settes inn i kjøleskapet. Lag en ny pakke gelè (bringebær eller jordbær) med halv mengde vann. La den stå kjølig til den er halvstiv. 1-2 kurver jordbær has oppå kaka, og den stivnede geleèn helles over. Stå kjølig.