Ingredienser:

Bunn:
3 egg
1 1/2 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver

Jordbærmousse:
6 plater gelatin
250 g jordbær
1 1/2 dl gresk youghurt
2 eggeplommer
2 1/2 dl melis
2 dl kremfløte

Pynt:
Kremfløte, jordbær, revet sjokolade
Ovn:
225 grader

Tilberedning:

1. Pisk egg og sukker porøst. Bland mel og bakepulver og sikt det ned i røren. Legg røren ut i en langpanne som er kledd med sukret bakepapir. Stekes i ca. 7 minutter.
Ta opp bunnen med bakepapiret og sett det på en rist til avkjøling.
Stikk ut sirkler med ett glass på
ca 8. cm i diameter

2. Klipp remser av bakepapir og fest dem sammen rundt bunnene med en binders.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Rør jordbærene med en mixer eller food processor.

3. Pisk eggeplommene og 1 del av melisen til det er porøst. Pisk fløte, men ikke til helt stiv krem. Ta gelatinplatene opp og klem ut vannet. Smelte dem sammen med litt av jordbærene i en kasserolle. Rør inn resten av bærene sammen med resten av melisen.

4. Bland i youghurten, eggeblandingen og til sist fløten ned i røren. Sett røren i kjøleskapet så den begynner å stivne, ca i 40 minutter. Det blir letter å holde den på plass i » formene » Fordel røren på bunnene. Sett de i kjøleskapet i minst 4 timer. Etterpå tar du bort papiret og pynt de med pisket krem, jordbær og revet sjokolade.

Porsjoner:
ca 12 stk.