Ingredienser:
250 g melis
Litt vaniljesukker
4ss kakao
2 ss melk
4 ss (kokt) kaffe
1 egg
250 g Delfiafett
Tilberedning:
Bland alt mens du smelter og avkjøler fettet noe. Rør inn fettet, litt av gangen.
Rør inn puffet ris, men ikke alt for mye, for da blir de tørre.
Settes med skje på matpapir, eller i muffinsformer, og avkjøl.
Hvis du vil ha en mer voksen smak, kan det være kjempegodt med litt revet appelsinskall i, men vær oppmerksom på at barn ofte ikke liker akkurat det.
ENKLERE UTGAVE AV RISKAKER
200g melkesjokolade eller mørksj
100 – 200 g ris puff
Smelt sjokoladen over vannbad.
Rør inn puffet ris.
Legg de i små kuler på stekebrett eller legg opp i muffinsformer.
Sett de til avkjøling