Ingredienser:

To egg.
200 g brunt sukker (glatt).
1 dl olje.
150 g hvetemel.
3 ts bakepulver.
2 ts presset sitronsaft.
Litt salt.
3 ts kanel.
3-4 dl revet gulrøtter.
Ca. 2 dl rosiner.
Valnøtter (etter smak).
Smør til smøring av kakeform.
125 g fløteost.
Litt sitronsaft.
1½ dl melis

Tilberedning:

Pisk egg, sukker og olje sammen. Ha i hvetemel, bakepulver, salt og kanel og pisk det forsiktig. Hakk valnøttene og tilsett disse sammen med gulrøtter, rosiner og sitronsaft. Det hele blandes godt før det helles i en kakeform som skal være smurt med smør. Bak dette i ovnen ved 175 grader i godt og vel tre kvarter.

Når gulrotkaken har fått avkjølt seg, lages glasuren ved å blande philadelphia ost, melis og sitronsaft. Dette fordeles fint over kaken innen servering.