4 stk. egg
75 g sukker
1 ts pulverkaffe
2 ts mørk rom
90 g valnøttkjerner
Fyll:
3 dl kremfløte
1 ss mørk rom
2 ss sukker
Pynt:
ca. 50 g valnøttkjerner
Skill eggene. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Rør ut kaffepulveret i rom og visp det inn i eggedosisen. Finhakk valnøttene og vend dem inn i eggedosisen. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.
Bre røren utover i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter. Hvelv rullekaken over på et smurt matpapir drysset med sukker. Fjern bakepapiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt.
Pisk kremfløte tilsatt rom og sukker. Fordel kremen over kaken og rull den forsiktig sammen, gjerne ved hjelp av matpapiret som kaken ligger på.
Smelt kokesjokoladen ved svak varme. Ikke rør den sammen før sjokoladen er helt myk. Avkjøl sjokoladen noe. Bre sjokoladen over rullekaken. La kaken stå litt før du lager mønser med en gaffel. Dryss hakkede valnøtter på toppen. La sjokoladen stivne før servering.