1 rød pepperfrukt
5 store, modne tomater
3 hvitløkfedd
1 loffskive
1 syltet agurk
6 ss olivenolje
1 ½ ss vineddik
5 dl isvann
TILBEHØR:
3 loffskiver
1 peperfrukt
1 løk
½ slangeagurk
smør til steking av loffterninger
Del over pepperfrukten og fjern frøstokk og kjerner. Skold, flå og del tomatene, og skrell hvitløkfeddene. Ha alle disse ingrediensene samt sylteagurken og loffskiven i en hurtigmikser og finhakk dem. Sil blandingen og pisk den grundig sammen med eddik, olje og isvann.
Skjær loffskivene til tilbehøret i terninger. Gni stekepannen med en overskåret hvitløkfedd og stek loffterningene i litt smør. Grovhakk løken, skjær pepperfukten i småbiter, der frøstokk og kjerner er fjernet, og slangeagurken i terninger.
Server dette til suppen i små porsjonsboller.