Ingredienser

1 rød pepperfrukt
5 store, modne tomater
3 hvitløkfedd
1 loffskive
1 syltet agurk
6 ss olivenolje
1 ½ ss vineddik
5 dl isvann
TILBEHØR:
3 loffskiver
1 peperfrukt
1 løk
½ slangeagurk
smør til steking av loffterninger

Tilberedning

Del over pepperfrukten og fjern frøstokk og kjerner. Skold, flå og del tomatene, og skrell hvitløkfeddene. Ha alle disse ingrediensene samt sylteagurken og loffskiven i en hurtigmikser og finhakk dem. Sil blandingen og pisk den grundig sammen med eddik, olje og isvann.

Skjær loffskivene til tilbehøret i terninger. Gni stekepannen med en overskåret hvitløkfedd og stek loffterningene i litt smør. Grovhakk løken, skjær pepperfukten i småbiter, der frøstokk og kjerner er fjernet, og slangeagurken i terninger.

Server dette til suppen i små porsjonsboller.