Ingredienser

* 750-1000g kalkunfilet
* 3-400g myke soltørkede tomater på glass med kryddet olje
* 2 grønne paprika
* 3 terninger buljong
* 2-3 pk matfløte a 1/3 liter
* 2 røde chilli
* salt, pepper, kajenne-pepper og provencekrydder

Tilberedning

1. Kutt kalkunen i rause biter og stek de i oljen fra de soltørkede tomatene
2. Kok opp fløten med buljongen og legg i kalkunbitene. La det putre noen minutter.
3. Del chillien i to og ta ut frø og frøvegger med en teskje. Strimles og kuttes i små biter og tilsettes.
4. Strimle paprika og soltørket tomat og legg det i retten mot slutten av koketiden, Skal ikke kokes mer enn maksimalt 2 minutter.
5. Smak til med salt, pepper, kajenne-pepper og provencekrydder.

1. Serveres med en salat basert på forskjellige grønne salattyper. Gjerne også basilikum blader, ruccola og ristede pinjekjerner.
2. Fersk pasta og godt brød hører med. Oliven er obligatorisk for kjennere.