Ingredienser
1 kalkunskrog med ca. 3 dl kjøtt
1 løk i båter
2 stilker selleri
2 gulrøtter i skiver
1/2 ts tørket salvie
1 ts tørket basilikum
1/2 ts tørket merian
1 ts tørket timian
1/2 ts tørket rosmarin
1/2 ts salt
pepper
100 g brokkoli i buketter
1/2 rød paprika, hakket
100 g ukokt makaroni
Tilberedning
Brekk opp kalkunskroget, og legg det i en stor suppekjele. Fyll opp med vann til det nesten dekker. Tilsett løk, selleri og gulrøtter, kok opp, og la det trekke ca. 2 timer. Sil suppen, og avkjøl den så du klarer å ta av fettet som legger seg på toppen. Plukk skroget rent for kjøtt, og ha det tilbake i suppen. Tilsett urter, salt og pepper, brokkoli, paprika og makaroni. Kok 10 min., og server med grovt brød.