Ingredienser:
br>2 egg
2 ss vann
5 ts sukker erstatning
1 ts kanel
3,75 dl mel
1/2 ts natron
1/4 ts salt
Fremgangsmåte:
br>Pisk egg og vann kraftig til det er lett og luftig. Pisk inn sukkererstatning og kanel. Bland det andre i en bolle og sikt halvparten over eggeblandingen. Vendes forsiktig sammen til det er blandet før dette gjentas med resten av det tørre. Sett kaker med teskje på bakepapir og stek ved 190 grader i ca 10-12 minutter.
En annen diabetes oppskrift
LES ALLTID kommentarene under oppskriftene før du prøver dem ut!!! Det glemte dessverre jeg…. Disse kakene er rett og slett forferdelige. Piske egg og vann lett og luftig var greit, og tilsatte kanel og sukkererstatning. Siktet inn halvparten av melblandingen og vendte det forsiktig inn. Siktet inn resten av melet for så å vende det forsiktig inn…….. Umulig. Dette ble en seig deig! Tenkte at da får jeg heller prøve å kjevle den ut og stikke ut kaker da, men nei….. denne deigen kunne ha en god funksjon som strikk! Stekte kaker av halvparten av deigen for å smake, men dette ble ikke godt…. Så denne oppskriften må det være noe veldig galt med.
Enig, redaksjonen burde lage alle de 8000 matrettene for å teste dem. De som bruker oppskriftene bør ikke ha ansvar for smaken eller for det de lager.
Er det ingen form for kvalitetssikring på oppskrifter lagt ut her?
Denne oppskriften er helt borti natta ubrukelig.