Ingredienser:

100 g meierismør eller 1 dl rapsolje
3 ½ dl melk
1 pakke gjær
9 dl hvetemel eller speltmel
1 dl FiberFin
75 g Sukrin

5 dråper stevia dråper
1 ts kardemomme

Fyll:
150 g smør

0,5 dl sukker
1 dl Sukrin
4 ss kanel

Pensling:
Sammenvispet egg

Tilberedning:

Smelt smøret, ha i melken og varm det til det er fingervarmt. Ha over i en bakebolle. Tilsett gjær, stevia, sukrin og kardemomme. Tilsett FiberFin og mesteparten av melet, og elt sammen til en smidig deig. Tilsett eventuelt litt mer mel hvis det er nødvendig. Dekk bollen med plast og la deigen heve ca 1 time på et lunt sted. Kjevle deigen ut til en stor, rektangel som er ca 1 cm tykk. Pisk smør, sukker, kanel og sukrin sammen til det er god blandet og smør det utover leiven. Rull sammen leiven fra langsiden, og skjær opp i biter som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Etterhev i en time. Pensle med egg som er pisket sammen med litt melk. Strø eventuelt over Sukrin eller perlesukker. Stekes midt i ovnen ved 230°C i 10-15 minutter.