Ingredienser
Dette er en fløteis uten melk, egg og soya.
½ dl karamellsaus, f. eks. Gaute karamellsaus
1 ½ – 2 dl erlet
Tilberedning
Piskes sammen til stiv krem og fryses.
(Besøkt 230 ganger, 1 besøk i dag)
Dette er en fløteis uten melk, egg og soya.
½ dl karamellsaus, f. eks. Gaute karamellsaus
1 ½ – 2 dl erlet
Piskes sammen til stiv krem og fryses.
Odense Erlet er en fløteerstatning som er laget av palmekjerneolje. Brukes i hovedsak på samme måte som vanlig kremfløte. Den kan piskes lett som krem, men vær oppmerksom på at den blir veldig fort stiv. Den kan bl.a. brukes til å lage vaniljekrem, riskrem, fromasj, sjokolademousse, ha i rører til vafler, lapper, andre bakeverk, sjokoladegodter eller til \"ostesaus\". Erlet er god og mild på smak.
Hva er erlet? Er det uten laktose, og hvor får man det?