Ingredienser

4 krabber
1 ts smør
1 ts karripulver
(eller, for de tøffeste, 1-2 ts rød thai-currypasta)
2 finhakkede sjalottløk
1 ts mel
1 dl kokosmelk fra boks
1 dl fløte
4 tynne loffskiver
1 lime, hakket
Frisk koriander

Tilberedning

Åpne krabbene, fjern pave og gjeller. Bryt av beina, bryt opp hus og klør og pirk ut kjøttet. Fyll skallet og legg beina tilbake som på bildet. Fres karri (el. currypasta) sammen med smør og løk. Tilsett mel og fres litt videre før du tilsetter kokosmelk og fløte. La blandingen koke opp og koke i 1 min. Legg loffskivene øverst i krabbeskallene og fordel karri/kokosblandingen jevnt over, litt etter litt. Press limesaft over til slutt, og gratiner på 200°C i ovn i ca 10 min. Serveres med hakket koriander og med en enkel salat til (bladsalat med vinaigrette).