Ingredienser

1 andebryst uten skinn
3 vårløk i 5 cm stykker, skåret i tynne strimler på langs
10 cm agurk, skrelt uten frø, i 5 cm biter og strimlet på langs
Marinade:
2 ss soyasaus
2 ss tørr sherry
1 ss sukker
2 hele stjerneanis
5 cm frisk ingefær, hakket
4 ss plommesaus

Tilberedning

Ha marinadeingrediensene i en liten teflonpanne. Varm opp til kokepunktet.

Ha i andebrystet og la det surre forsiktig i 6 minutter på hver side. Ta det av varmen, dekk til og avkjøl. Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers. Ta vare på marinaden.

Legg skivene utover, legg på noen strimler vårløk og agurk og rull tett sammen til porsjonsstykker. Træ dem på gaflene eller legg dem i skjeene. Drypp over litt av marinaden og server.