350 g kjøttdeig
salt og pepper
1 hvitløkbåt
koriander
tandoorikrydder (obs! sterkt)
litt revet ingefær
en håndfull pinjekjerner
NUDELBOLLER:
2 små gulrøtter
½ pakke raske nudler
¼ hakket løk
tandoorikrydder, salt og pepper
4 ark rispapir
litt lime
Kok nudler som angitt på pakken. Rist pinjekjerner i tørr panne til de er gylne.
Rør kjøttdeigen seig med salt. Bland inn resten og krydderne (litt etter litt), hakket hvitløk og revet ingefærrot. Form til små tyrkiske kjøttboller. Stek dem gylne i god olivenolje. Kryst over litt lime underveis.
Væt rispapirene så de blir myke. Skrell og riv gulrøttene. Hakk løk. Bland sammen revet gulrot, nudler og løk. Smak til med tandoorikrydder, salt og pepper. Kryst litt lime over. Pakk blandingen inn i rispapirene. Stek de fire pakkene gylne i olje og la dem trekke gjennom på ettervarmen.
Serveres med friske urter på, for eksempel koriander. Dryss pinjekjerner over til slutt.