Ingredienser

60 gr margarin
2 ss finhakka løk
60 gr spekeskinke
100 gr sjampinjonger
2 ss finhakka persille
2 ss finhakka gulrot
300 gr oksekjøtt i terninger
300 gr svinekjøtt i terninger
2 dl rødvin
1 boks tomater (400 gr)
500 gr pasta penne

Tilberedning

Smelt smøret i en kjele. Fres løk, spekeskinke og sjampinjong til løken blir gyllen. Ha i persille og gulrot og rør godt. Brun okse og svinekjøttet sammen med løkblandingen til kjøttet får fin farge. Tilsett rødvin og tomater og smak til med salt og pepper. La alt koke i ca 1 time eller til kjøttet er mørt og mesteparten av væsken er kokt inn. Spe med litt kjøttkraft eller buljong hvis sausen blir for tørr. Kok pennen i godt saltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet. Bland saus og pasta og server.