500 gr. benfritt svinekjøtt, f.eks. bog eller skinke
2 middels store løk
3 ss. matolje
2 krm. salt
½-1 krm. pepper
1 ts.paprikapulver
1 ss. fransk sennep
½ ss. kinesisk soya
4 dl. kjøttbuljong
1 ½ dl. crème fraîche
3 ts. maisenamel
Skjær kjøttet i jevnt store terninger. Skjær løken i biter.
Varm 1-2 ss. olje i en stor stekepanne eller gryte, og brun kjøttet i omganger til det har fått farge. Ta det opp etter hvert som det blir ferdig.
Varm resten av oljen i pannen og fres løken i noen minutter.
Legg kjøttet i pannen og kryddre med salt, pepper og paprikapulver.
Tilsett sennep, soya og buljong.
La gulasjen småkoke under lokk i ca. 40 minutter.
Bland i crème fraîche og maisenamelet utrørt i litt vann. La gryten koke ytterligere noen minutter. Smak til og kryddre evt. mer.
Server gulasjen sammen med kokt ris og en salat.
Ville ikke akkurat kalt dette for komle oppskrift. Men det hørtes jo godt ut da.