Ingredienser

500 gr. benfritt svinekjøtt, f.eks. bog eller skinke

2 middels store løk

3 ss. matolje

2 krm. salt

½-1 krm. pepper

1 ts.paprikapulver

1 ss. fransk sennep

½ ss. kinesisk soya

4 dl. kjøttbuljong

1 ½ dl. crème fraîche

3 ts. maisenamel

Tilberedning

Skjær kjøttet i jevnt store terninger. Skjær løken i biter.

Varm 1-2 ss. olje i en stor stekepanne eller gryte, og brun kjøttet i omganger til det har fått farge. Ta det opp etter hvert som det blir ferdig.

Varm resten av oljen i pannen og fres løken i noen minutter.

Legg kjøttet i pannen og kryddre med salt, pepper og paprikapulver.

Tilsett sennep, soya og buljong.

La gulasjen småkoke under lokk i ca. 40 minutter.

Bland i crème fraîche og maisenamelet utrørt i litt vann. La gryten koke ytterligere noen minutter. Smak til og kryddre evt. mer.

Server gulasjen sammen med kokt ris og en salat.