Ingredienser

200 g kyllingbryst,
1 ss honning,
3 ss soyasaus,
2 ss karri,
1 ss ketchup,
1 ts maisenna,
2 stengler sitrongress,
1 bunt vårløk,
1 rød paprika,
2 fedd hvitløk,
1 rød chili,
4 ss olivenolje,
500 g kokt kald ris

Tilberedning

Skyll kjøttet med kaldt vann, tørk det med papir og skjær det i fine strimler. Bland en marinade av honning, soyasaus, 1 ss karri, ketchup og maisenna og la kjøttet trekke i 15 minutter.
Vask sitrongresset, halver det langsetter og skjær det i tynne ringer. Rens og vask vårløk og skjær den i 1 til 2 cm store biter. Vask paprikaen, rens den og skjær den i små terninger. Skrell hvitløken og hakk den fint. Vask chilien, fjern frøene og skjær den i tynne strimler.
Varm opp woken og ha i oljen.Stek kjøttet, tilsett løk, paprika og sitrongress som får steke med en kort stund. Bland inn hvitløk og chili. Tilsett den kalde risen og la den steke med i ca 3 minutter. Ha til slutt i resten av karrien og bland alt godt.