Ingredienser

400 g utvannet klippfisk
1-2 løk i ringer
salt og pepper
smør eller olje til steking
blåskjell og sjøkreps eller reker
raust med pasta og/eller godt bakverk til
Tørk den tinte fisken godt og skjær i stykker. Skrell løk og skjær i ringer. Stek løkringene myke i matfett i pannen. Legg fiskestykkene i en teflonpanne og «lukk» fisken på begge sider. Nå kan fisken steke videre i pannen eller has over i en grillpanne (som gir det fine mønsteret). Stekes et par minutter på hver side.
Serveres straks med ønsket tilbehør. Enkelt og greit

Klippfiskkaker
1 tallerken kokt, renset klippfisk
1 tallerken kokt potet
2-3 små løk
4-5 ss smelta smør
1 egg
2 ss støtt brød
litt pepper
salt?

Tilberedning

Mal sammen fisken, poteten og løken. Rør i det andre. Lag flate kaker og steik dem i smør. Server med bruna smør eller saus. Poteter og grønsaker.