Ingredienser
1 pose (600 g) dypfryste haricots verts
2 rødløker
1/2 dl vinaigrette (hjemmelaget eller fra flaske)
4 svinekoteletter, à ca. 150 g
1 ss flytende margarin
1 ts salt
1-2 ts lett knust rosépepper
Tilberedning
Tilbered potetene ifølge pakkens anvisning. Kok bønnene i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. Skyll bønnene raskt i kaldt vann og la vannet renne av. Skrell løken og del den i skiver. Kok løken i lettsaltet vann i ca. 2 min. Skyll raskt av løken i kaldt vann og la det renne av. Bland bønner og løk med vinaigretten. Kutt et par snitt i kantene på kotelettene. Stek dem i flytende margarin, ca. 4 min. per side. Krydre med salt og gjerne lett knust rosépepper.
Server kotelettene med potet, den franske bønnesalaten og brød.