900 g Plommetomater
1 Rød paprika
2 Hvitløkbåter
3 ss Olivenolje
350 g Pasta
4 ss Crème fraîche
Salt og pepper
50 g Parmesan
Varm stekeovnen til 200 grader (180 for varmluft).
Del tomatene i fire. Fjern innmaten i paprikaen og grovhakk den. Finhakk hvitløken.
Ha oljen i en ildfast form. Legg tomater, paprika og hvitløk oppi. Rør godt så alt blir dekket av olje. Kverne salt og pepper over.
Stek minst 30-35 minutter – vend på massen etter halv tid. Blandingen er ferdig når tomatene og paprika-terningene er myke og så vidt brune.
I mellomtiden koker du pastaen etter anvisning på pakken. Slå av vannet og tørk.
Ta ut formen fra stekeovnen. Rør inn én ss crème fraîche ad gangen. Smak til med salt og pepper.
Rør inn pasta og dryss over nyrevet parmesan. Servér straks på varme tallerkener. Brød er obligatorisk.