Ingredienser

4 porsjoner potetmos av pulver
200 g røkt skinke
1 bunt vårløk eller 1 purreløk
2 dl crème bonjour cuisine med hvitløk
2 dl lettmelk
1/2 ts salt
1 kryddermål pepper
1/2 dl hakket gressløk
1-2 ss Maizena jevning
250 g cherrytomater

Tilberedning

1. Tilbered potetmosen ifølge pakkens anvisning. Fyll mosen i en sprutepose og fordel små topper på en stekeplate kledd med bakepapir.
2. Gratiner toppene midt i ovnen på 250 °C i ca. 10 min.
3. Skjær skinken i strimler. Skyll og strimle vårløken. Kok opp crème bonjour cuisine sammen med lettmelk. Bland i skinke og vårløk.
4. La det småkoke under lokk i ca. 5 min.
5. Smak til med salt, pepper og gjerne gressløk. Jevn eventuelt blandingen med Maizena jevning for lyse sauser.
6. Server potettoppene med skinkeblandingen, cherrytomater og brød.