Ingredienser

1 boks krepsehaler i lake (360 g)
75 g sukkererter
8 grønne asparges
1 tomat
1 dl creme fraiche
1/2 potte dill
salt og pepper
1 romanosalat
1 sitron
50 g normanna ost
1/2 dl crème bonjour naturell
kavring

Tilberedning

Hell kraften av krepsehalene. Rengjør sukkerertene og aspargesen og skjær dem i biter. Kok dem i 1-2 min. Skyll til de blir kalde. Skyll og skjær tomaten i terninger. Bland alt med crème fraîche. Hakk dillen, spar litt til garneringen og bland resten i krepserøren. Smaksett med salt og pepper. Skyll romanosalaten og tørk salatbladene. Legg bladene på et fat, og topp med krepsesalaten. Skjær sitronen i båter og garner med båtene og dillen. Riv normannaosten og bland den med crème bonjour. Smør osten på brødet server til.