Ingredienser:
2 auberginer
grov havsalt
2 ss olivenolje
1 kg svinefilet, delt i 2 cm terninger
1 stor løk, i tynne skiver
2 knuste hvitløksfedd
en boks hermetiske, hakkede tomater (uten væsken)
1 finhakket grønn chili
½ ts salt
½ ts pepper
1,25 dl buljong
Tilberedning:
Skjær auberginene i 1 cm skiver. Legg på kjøkkenpapir og dryss på salt, legg kjøkkenpapir oppå. La stå 20 minutter og skyll dem under vann. Tørk og skjær i 1 cm terninger. Fres svinekjøttet brunt i olje og ta ut. Fres løk, hvitløk og aubergine 10 minutter. Tilsett kjøtt, tomater, chili, salt, pepper og buljong og la småkoke under lokk i 1 time, rør av og til. Server med ris og grønn salat.
Porsjoner:
4