Ingredienser:

900 g svinefilet
3 ss olivenolje
1,5 dl rødvin
2,5 ss soyasaus
salt/sitronpepper

1 stor purre i ringer
15 småløk
2 hvitløksbåter i tynne skiver
2 paprika i strimler
3 gulrøtter i tynne skiver
¾ pakke fryste grønne erter
1,5 dl rødvin
4 dl fløte
1-2 ss lys kraft
150 g revet ost

Tilberedning:

Skjær kjøttet i tynne skiver. Bland sammen olje, vin, soyasaus, salt og pepper og la kjøttet marinere i blandingen i minst 2 timer. Stek purre, småløk og hvitløk i skiver i smør uten at det blir brunt. Legg over i en gryte. Stek paprika og gulrotskiver noen minutter. Krydre med salt og pepper, og over i gryten. Sil marinaden fra kjøttet og hell den i gryten. Brun kjøttet noen minutter og legg det også i gryten. Visp ut av pannen med vin og hell i gryten. Rør inn fløte, kraft og ost. La koke over svak varme 15-20 minutter.

Porsjoner:
6