Ingredienser
3-4 kyllingfileter (rå)
1 til 1-1/2 pk fløte (enten mat eller krem)
En solid neve rosiner
salt, pepper, annet krydder
3-4 ss tandoori curry paste
smør/olje
Tilberedning
Skjær fileter i passe biter, brun dem lett i smør/olje og krydre forsiktig med salt og pepper og annet godt krydder du måtte ha som passer til kylling
Hell over fløte og ha i tandooripureen.
La sausen koke inn til den får passe tykk konsistens og ha i rosiner
Server en grønn salat til med en dressing bestående av balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper.
Og selvsagt ris til.
Det du gjør feil er at du tilsetter fløte mens den ennå er kald. Prøv romtemperert, da skal det gå bedre 🙂
hei
jeg har problemer med at sausen skiller seg. Vesken skiller seg altså ut, så det som blir igjen er veldig klumpete og ikke særlig sausete. hva gjøre jeg feil?