Ingredienser
1 pk kylling filéet 1 pk fetaost 1 pk kinamix grønnsaker* 1 pk egg nudler 3 ss olivenolje 2 ss sesamolje 1 ts peppermix 2 ts grillkrydder 3 ss sukker Sesamfrø Sweet chillisaus
Tilberedning
Varm woken skikkelig godt opp før du har i maten. Skjær kyllingen i småbiter. Fres kyllingen og grønnsakene i oliven- og sesamoljen. Krydre med peppermix, grillkrydder og sukker når du ser at grønnsakene begynner å bli ferdig woket. Kok nudler og putt de oppi den siste tiden, slik at de blir litt stekt. Server i store dype fat. Dryss over seamfrø og la gjestene helle hvor mye sweet chili saus de ønsker selv oppå. *) Hvis du ikke finner kinamix grønnsaker i butikken, så kan du kjøpe grønnsakene og lage det selv. Da trenger du gulrot, rødkål, rød paprika, kål og evt selleristang. Strimle så mye du trenger av alt.

Mer om: Kylling i wok med feta

Kylling i wok med feta er en perfekt rett for både hverdags og fest. Dette er en ny vri på den vanlige kyllingretten som bringer frem deilige smaker og aromaer. Fetaosten gir retten en mild og frisk smak, også gir kyllingemørets proteinrikhet en mettende effekt.

Hovedingrediensene i kylling i wok med feta er, som navnet tilsier, kylling og feta. Andre essensielle ingredienser er forskjellige grønnsaker som paprika, gulrøtter og brokkoli. For å tilføre mer smak kan man også tilsette hvitløk, løk, chili og forskjellige urter som oregano, basilikum, eller timian. Det anbefales også å benytte olivenolje for en ekstra velsmakende touch.

Selve tilberedningen er enkel og rask – kylling stykkene stekes først i pannen, etterfulgt av grønnsakene. Når alle ingrediensene er tilberedt, legges fetaosten på toppen. Til slutt kan retten drysses med litt ekstra urter for å fremheve smakene.

Kylling i wok med feta er en allsidig rett som kan tilpasses etter smak og behag. Man kan variere med forskjellige grønnsaker og krydder, og til og med prøve med forskjellig type ost som mozzarella eller cheddar. Videre, er det også mulig å tilføre mer protein ved å inkludere kikerter, bønner eller til og med tofu for en vegetarisk versjon av retten.

Til syvende og sist, er kylling i wok med feta en sunn og velsmakende måltid. Med de mange mulighetene for tilpasninger, kan denne retten lett bli en favoritt i mange hjem. Og det beste av alt er at det tar ikke mer enn 30 minutter å lage!.