3 dl basmatiris
4 kyllingfileter
1 ss olje
1 ts salt
1-2 kryddermål kajennepepper
4 fersken eller nektariner
2 purreløk
1 boks lett kokosmelk (400 ml) eller 1 boks vanlig kokosmelk (200 ml) og 2 dl vann
1 ss soya
Tilbehør
sukkererter
1. Kok risen i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning.
2. Bank ut kyllingfiletene slik at de blir ca. 2 cm tykke. Stek filetene i oljen i ca. 4 min. per side. Krydre med salt og kajennepepper.
3. Skyll, ta ut kjernen og skjær ferskenen i båter. Skyll, rengjør og strimle purreløken.
4. La fersken og purre frese sammen med kyllingen i noen minutter.
5. Hell over kokosmelken blandet med soya og la det småkoke uten lokk i ca. 5 min.
6. Server kyllingen med saus, frukt og grønt, ris og sukkererter.