Ingredienser
Kraft:
1 kylling el. høne
1 – 2 purre (kun det grønne)
2 gulrøtter
3 – 5 fedd hvitløk
1/8 sellerirot
salt og pepper
vann
Kokes til kyllingen er gjennomkokt. Spar på kraften og kyllingen. Grønnsakene kastes.
Suppen:
1 hvitløk
1 løk
3 ss olivenolje
1 liten boks tomatpuré
4 gulrøtter
1 boks flådd tomat
1 – 2 purreløk (det hvite)
1 squash
1 ss malt kumin
salt og pepper
1 skvett kulturmelk
Tilberedning
Press hvitløken, skjær opp løken og fres det i olivenoljen og tomatpuréen. Ha i kraften og boksen med flådd tomat. Kyllingen deles og tilsettes. Det samme med purreløken og gulrøttene. Krydre og tilsett squashen i biter og en skvett med kulturmelk helt til slutt.