Ingredienser:
kyllingfilet 4 stk
Dijon sennep 4 ts
Lettrømme 2 DL
Hvitvin ½ dl
Annans 2 ring
kyllingbuljong 1 ½ ts
Vårløk 4 stk
Tilberedning:
Snitt kyllingfiletene langs i midten for å lage en slags lomme, tilsett1 ts dijon sennep, annans, 1 vårløk og legg litt rømme inni lommen. Bruk salt og pepper på kyllingfiletene og steke på begge sider i stekepanna slik at de får litt stek kanter og dempe temperatur til lav varme med lokk på i ca 10-15 min.
Lag en saus av hvitvin ½ dl , kyllingbuljong 1 ½ ts, rømme, smør 1 ss og mel 1 ss.
Legg kyllingfiletene på et fat og dryss over persille.
Kyllingretten serveres med kokte grønne bønner, gulrøtter og poteter.
Porsjoner:
4 personer