Ingredienser

500 g kyllingfilet
4 porsjoner slottspoteter
2 ss olje
1 ts salt
1 krm pepper
2 gule eller røde løk
2 fedd hvitløk
2 paprika
1 squash
500 g knuste tomater
1/2 ts salt
1 krm kajennepepper

Tilberedning

1. Pensle kyllingfiletene med 1 ss av oljen. Krydre dem med salt og pepper. Grill eller stek dem i ca. 15 min eller til steketermometeret viser 70 °C.
2. Tilbered slottspotetene ifølge pakkens anvisning.
3. Skrell løk og hvitløk. Skjær løken i tynne skiver. Skyll og ta ut kjernen av paprikaene, og skjær dem i lange biter på langs. Skyll og skjær squashen i halvmåner.
4. Varm opp resten av oljen i en panne. Tilsett løk, hvitløksbåtene, paprika og squash, og la det frese noen min. Bland inn de knuste tomatene og smaksett med salt og kajennepepper. La det koke uten lokk i ca. 10 min.
5. Server kyllingfileten med slottspoteter, ratatouille og brød.