Ingredienser:
4 kyllingfileter
salt og pepper
1 til 2 desiliter paprikaterninger

Forslag til fyll:
4 skiver mager jarlsbergost og 4 skiver spekeskinke eller westfaler.
4 skiver kokt skinke og soltørkede tomater
4 skiver røkt skinke med
sennep

Fløtesaus:
1 desiliter vann
1/2 terning hønsebuljong
2 desiliter matfløte
1 teskje sennep
2 spiseskjeer soyasaus
2 teskjeer maisennamel
hele rosepepperkorn

Fremgangsmåte:
Del filetene nesten gjennom og fyll dem med skinke, ost eller noe annet du har lyst på. Krydre med salt og pepper, og stek i tre minutter på hver side. Hold dem varme i folie. Rør ut buljongen i vann, tilsett fløte og smak til med sennep og soyasaus. Jevn eventuelt ut sausen med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Kokte poteter eller ris er godt tilbehør. Server med lettstekte grønnsaker, for eksempel løk, gulrot, blomkål og broccoli i mindre biter, eller en salat med ruccola, purre, tomat og litt mais.

Pynt med tørkede hele rosepepper.