Ingredienser

4 kyllingfilet
4 vårløk delt i to
1 stor rødløk i tynne båter
8 store champignon delt i 4
½ dl tørr hvitvin (kan sløyfes)

Marinade: 2 ss olivenolje, 4 ss lime- eller sitronsaft, 2 ts sesamolje, 2 ss finhakket timian, 1 – 2 hvitløksfedd, salt og pepper.

Tilbehør: Tykke grillete skiver av grovbrød penslet med urteolje.

Tilberedning

Start med å blande sammen marinaden. Del kyllingfiletene på midten, men ikke helt igjennom. Legg kyllingfiletene i marinaden og la dem marinere i minst 30 minutter.

Del opp grønnsakene. Fordel kylling og grønnsaker på fire store doble flak med aluminiumsfolie, dryss eventuelt litt salt over. Brett først langsidene sammen, så lager du pakkene helt tette på siden til slutt. Legges på grillen og stekes i ca 10 – 15 minutter, alt etter hvor varm grillen er. Men pass på: Kylling kan fort bli tørr.