Ingredienser:

Sett stekeovnen på 180 gr.
Wok lett de grønnsaker du ønsker å bruke i en stekepanne.
Brun 1 løk.
Ha dette i bunnen av en ildfast form.
Lag en pose potetstappe etter anvisning på posen. Ha i 1 egg. Legg dette oppå grønnsaken.
Brun laksen lett, i 1 ss meierismør, på begge sider. Salt og pepre begge siden. Strø også på litt urter, eller annet godt firske-krydder til slutt.
Legg laksen oppå mosen.

Tilberedning:

Pisk sammen 2 egg med 2 ss rømme eller Creme Fraiche. Ha i en ss chilisaus (ferdig på flaske), salt og pepper. Slå blandingen over laksen.
Sett formen på rist, midt i ovnen. Stekes i ca. 20 – 30 min, avhengig av ovnen. Laksen må ikke bli tørr. Den skal akkurat være lett å dele med en gaffel. Eggeblandingen skal være blitt tykkere. Du kan evt. legge folie over formen de siste minuttene, slik at fuktigheten holder seg i fisken.
Serveres med salat og godt brød.