Ingredienser

400 gr laksefilet i terninger
4 never salat etter eget ønske (jeg brukte issalat)
4 egg
1 rødløk
1 agurk

Marinade: 1 ss olivenolje, 1 ss sitronsaft, 1 ss persille og 1 ss dill

Dressing: 1 beger rømmekolle, 1 ts olivenolje, 1 ts dijonsennep, 2 ss finhakket bladpersille, 4 ss finhakket dill, salt og hvit pepper.

Brødkrutonger: 2 skiver grovbrød i terninger, 1 presset fedd hvitløk og 1 ss olivenolje. Blandes og stekes i en ildfast form i ovnen i 10 – 15 minutter på 225 grader.

Tilberedning

Bland marinaden til laksen og legg i laksebitene. Kok eggene i 5 minutter til smilende egg. Riv salaten i pene strimler, del opp agurken i staver og skjær rødløken i ringer. Bland alle ingrediensen til dressingen. Stek laksebitene med marinaden i en teflonpanne i 3 – 5 minutter – avkjøles. Danderes pent på tallerken. Server dressing og brødkrutonger ved siden av.