800 g laksefilet
300 g spinat
1 potte brønnkarse
4 ark filodeig
1 fedd hvitløk
1/2 dl olivenolje
1 ss smør
Eddik
Rens og vask spinaten godt. Fres den sammen med hvitløk i smør et lite øyeblikk slik at den faller sammen. Avkjøl raskt ved å leggge den utover en kald tallerken.
Del filodeig-arkene i åtte. Bruk fire av bitene til å rulle fire vårruller med spinat. Skjær laksen i fire biter, krydre med salt og pepper og pakk inn i de siste fire filodeig-arkene. Stek laks og vårruller i panne på begge sider til sammen et par minutter med smør eller olje. Fisken skal være rå inni. Skjær laksevårrullene i to på langs.
Lag en enkel salat av brønnkarse, eventuelt sammen med andre urter som kjørvel, estragon og basilikum. Vendes med en enkel vinaigrette av to deler olje, en del eddik, salt og pepper.
Anrett pent på tallerken.