Ingredienser:

150 gram pak choi (eller frisk spinat eller kinakål)
3 ss. vegetabilsk olje
300 gram fint lammekjøtt, benfritt og skåret i tynne skiver
4 fedd hakket hvitlløk
Litt nykvernet hvit pepper
1/2 ts sukker
(Litt finhakket chili om man vil ha det sterkt)
1 ss thailandsk fiskesaus
2-3 ss østerssaus
1 vårløk, finsnittes i strimler

Tilberedning:

Vask og skjær pak choi (spinaten eller kinakålen) i strimler, forvell den i kokende vann 1 minutt, rist vannet ut av den og legg den på et serveringsfat. Varm oljen i woken, «stearfry» lammekjøttet til alt har fått stekehinne. Ha i hvitløk, hvit pepper, sukker, fiskesaus, østerssaus og vårløk, rør og stek et minutt eller to til det kjøttet er gjennomstekt. Smak på sausen, er den for salt, ha i nøn vanndråper. Kjøtt og saus helles på serveringsfatet, pynt med hakket koriander, serveres med Jasminris. 4 porsj.