Ingredienser

8 lammekoteletter (evt 4 doble)
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss olje

Taboulé
1 dl bulgur
2 dl vann
1 dl flatpersille (1 stor bunt)
1 dl frisk mynte (1 stor bunt eller potte)
1/2 løk eller 2 vårløk
1 mellomstor tomat
saften fra en 1/2 sitron
1 ss olivenolje
1 ts malt sort pepper
salt
evt 1/4 rød finhakket chili

Tilberedning

Dryss på salt og pepper.
Stek kotelettene i varm panne slik at de blir pent brune. Stekes i 2-3 minutter på hver side. Lammekoteletter kan kjøpes enkle eller som doble. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede, de trenger bare stekes 4-6 minutter, avhengig av tykkelsen.

Taboulé
Bløtlegg bulghuren i vann i 10 minutter, eller etter anvisningen på
pakken. Skyll i kaldt vann og ha den over i et dørslag. Press ut alt vannet med en sleiv eller skje. Vask og rens persillen og mynten fri for stilker. Finhakk persille, mynte og løk. Del tomatene i små terninger. Bland alle ingrediensene. Smak til med salt.