2 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
2 hvitløksbåter
12 medaljonger av lam, ytrefilet á ca 90-100 gr., eller 12 fine koteletter uten bein
6 tykke skiver plommetomat
6 skiver Mozarella eller Feta-ost
2 ss frisk hakket basilikum
Salt og pepper
Bland sammen olivenolje, balsamico og knuste hvitløksbåter. Pensle dette godt over kjøttet. Grill kjøttet først, på den ene siden. Legg til avkjøling. Legg så det ene kjøttstykket i bunnen, tomatskive, og Gorgonzola/Feta og hakket basilikum over, før du legger det neste kjøttstykket øverst. Kjøttet skal da ha den allerede grillede siden inn.
Bind sammen til en fin «pakke», med husholdningshyssing.
Legg så tilbake på grillen, og grill til kjøttet er gjennomstekt og rosa, og osten begynner å smelte.