Ingredienser

400 g hamburgerrygg
ostesaus
4 dl melk
2 dl crème fraiche
1 ss maisstivelse, Maizena
4 dl revet sterk ost
1 ts chilipulver
peppermix
10-12 glutenfrie lasagneplater
1 dl tomatsaus, for eksempel pastasaus Napoli fra Findus

Tilberedning

Skjær hamburgerryggen i tynne strimler. Bland melk, crème fraiche og maisstivelse i en kjele. La sausen koke opp under omrøring. Tilsett halvparten av osten og la den smelte. Smak til med chilipulver og peppermix.

Hell en del av sausen i bunnen av en stor ildfast form eller bruk porsjonsformer. Legg så lagvis lasagneplater, tomatsaus, hamburgerrygg og resten av ostesausen. Strø resten av den revne osten over til slutt.

Stek i nedre delen av ovnen i 225 C, ca 30 minutter.

Server med tomatsalat, en kløft isbergssalat og glutenfritt brød.