Ingredienser

1/2 stk Løk
200 gram Kjøttdeig
dæsj Ost
2 spiseskje Tomatpuré
1 boks Hermetiske tomater
4 deciliter Melk
50 gram Margarin
2 spiseskje Mel
9 stk Lasagneplater
Krydder:
1 teskje Pepper
2 fedd Hvitløk
1 spiseskje Oregano
2 spiseskje Basilikum

Tilberedning

Kjøttsaus:
Bland Kjøttdeig, 1 ss basilikum, oregano, pepper og 1 fedd hvitløk. Stek det i en panne tilsett løk, Tomatpurè og Hermetiske Tomater. La alt koke sammen i ca. 10 min.

Ostesaus:
Smelt margarin og rør ut melet sammen med 1 ss basilikum og hvitløk. Spe melet i litt og litt, slik at det ikke klumper seg. Spe i melken til sausen blir passe jevn. Tilsett ost og la den smelte.

Legg Kjøttsaus, Ostesaus og Lasagneplater lagvis i en ildfastform, og stek den i ovnen på ca. 225 grader i 30 min.