Vinaigrette
2 dl olivenolje
2 løk i tynne skiver
2 gulrøtter i tynne skiver
3 fedd hvitløk finhakket
1 laurbærblad
1 paprika i staver
1.5 dl hvitvinseddik
ca 2 ts salt
nymalt pepper
1 sitron i tynne skiver.
2 ss hakket koreander.
Legg fiskefileten på en tallerk og strø litt grovt salt over. La ligge 15 min og deretter skyll godt i kaldt vann.
Ha litt olje i panne og stek fisken forsiktig på begge sider. Løft opp og legg fisken på et fat.
Ha i resten av oljen og ha på løk, gulrot og det sautere i 8-10 min.
Ha i resten og la det koke 3-4 min.
Ta av varmen og bland inn sitronskiver og koreander.
Legg fisk og vinaigrette lagvis på et fat.
Skal serveres kaldt, og kan med fordel oppbevarers et par dager på kjøl for servering.