Ingredienser

Vinaigrette

2 dl olivenolje

2 løk i tynne skiver

2 gulrøtter i tynne skiver

3 fedd hvitløk finhakket

1 laurbærblad

1 paprika i staver

1.5 dl hvitvinseddik

ca 2 ts salt

nymalt pepper

1 sitron i tynne skiver.

2 ss hakket koreander.

Tilberedning

Legg fiskefileten på en tallerk og strø litt grovt salt over. La ligge 15 min og deretter skyll godt i kaldt vann.

Ha litt olje i panne og stek fisken forsiktig på begge sider. Løft opp og legg fisken på et fat.

Ha i resten av oljen og ha på løk, gulrot og det sautere i 8-10 min.

Ha i resten og la det koke 3-4 min.

Ta av varmen og bland inn sitronskiver og koreander.

Legg fisk og vinaigrette lagvis på et fat.

Skal serveres kaldt, og kan med fordel oppbevarers et par dager på kjøl for servering.