Ingredienser: 1,5 dl Finest Call, Mai Tai 8 dl Assam te. (Ikke bruk teposer). 1 dl eller etter smak, Giffard Sucre du canne. Eller 1 dl tesukkerlake (kok helt inn tesukker og vann med så lite vann som mulig). Vanlig sukker kan brukes i nødsfall. Isbiter Fremgangsmåte: Kok opp 1 liter vann og ha 5 toppede ts med god Assam te i en tekanne . Slå vannet over og trekk i 5 minutter. Sil så over i en mugge. Hell i sukkerlake og Mai Tai og rør om. Sett til kjøling. Serveres on the rocks med en kiwi eller sitronskive. Den maltagtige smaken i en god Assam te sammen med denne sirupen og tesukker gir en iste de færreste kan lage bedre. Porsjoner: 1,05 liter iste

Mer om emnet: Mai Tai Iced tea

Mai Tai Iced Tea er en forfriskende drikke som er perfekt for sommermånedene. Med sin søte og fruktige smak, er den like deilig som den er forfriskende. Opprinnelig er Mai Tai en populær tropisk cocktail laget med rom, orgeat sirup, limejuice og appelsinlikør. Men i vår variant, erstatter vi alkoholen med iste for å skape en alkoholfri versjon som kan nytes av alle.

Mai Tai Iced Tea er enkelt å tilberede. Først blandes ferske limesaft, appelsinjuice og en litt orgeat sirup i en stor mugge. Orgeat sirup er en søt sirup laget av mandler, sukker og rosevann eller oransjeblomst vann. Den gir drikken en unik, nøtteaktig sødme som komplimenterer de friske sitrusjuicene. Disse ingrediensene blandes godt sammen før kaldt iste tilsettes for å gi drikken sin kjennetegnende te-smak. Til slutt fylles glassene med iskuber og den blandede drikken helles over.

Selv om denne drikken er alkoholfri, kan de som ønsker det legge til en skvett mørk eller lys rom for en mer autentisk Mai Tai-opplevelse. Denne varianten er kjent som en Mai Tai Iced Tea Cocktail, og den er et utmerket valg for sommerfester og grillfester. Med sin fantastiske blanding av søte og syrlige smaker, er den forskjellig fra de fleste andre cocktailer og garantert å bli en samtalestarter.

En av kvalitetene som setter Mai Tai Iced Tea fra hverandre, er dens allsidighet. Mens mange iste-oppskrifter er ganske grunnleggende, tillater denne drikken deg å leke med forskjellige smaker og ingredienser. For eksempel kan du bytte ut orgeat-sirupen med vanlig sukker, honning eller agavesirup for å endre søthetsnivået. Du kan også prøve forskjellige typer te, som grønn te eller hibiskus, for å endre smaksprofilen.

Mai Tai Iced Tea er en eksotisk, deilig og forfriskende drink som lover å piffe opp enhver sammenkomst. Enten du lager det til en ettermiddagsgrill, et bassengparti eller bare nyter det på terrassen din på en solrik dag, er denne drikken det perfekte valget for sommerens avslapping. Med dens tørsteslukkende egenskaper og forførende trope smaker, vil den raskt bli en favoritt i varme måneder.