# 500 g mango
# 125 g sukker
# 1 ss gelatinpulver
# 3 ss vann
# 2,5 dl kremfløte
# 375 g friske bringebær eller en pakke frosne bringebær, tint
1. Bruk kun modne, søte, saftige mangofrukter, slik at desserten blir mest mulig velsmakende. Mangofruktene bør være myke, men ikke innskrumpet, og når de skjæres opp bør de minne om saftige pærer. Moussen holder seg 1 dag uten å tape seg i volum. Den kan også lages på forhånd, legges lagvis med bringebær, dekkes godt til og fryses i opptil en uke. Tin den i kjøleskapet før servering. Skrell mangofruktene. Skjær så mye som mulig av fruktkjøttet fra steinen og ta godt vare på saften
2. Kjør mangokjøttet til en jevn pure i foodprosessor og ha det i en bolle. Tilsett sukkeret og sett blandingen til side. Rør av og til, til sukkeret har løst seg helt opp
3. Løs opp gelatin i vann i en liten kjele over svak varme under omrøring. Det må ikke koke. Avkjøl blandingen 2-3 minutter og rør den inn i mangopureen
4. Bruk avkjølt visper og en stor avkjølt bolle og pisk kremfløten til det danner seg stive topper. Skjær en fjerdedel av mangopureen inn i fløten for å gjøre den lettere. Skjær så forsiktig inn resten av mangopureen til alt så vidt er blandet sammen
Legg bringebær og mangomousse lagvis i 4 porsjonsskåler eller i en serveringsbolle på 1,5 liter. Avkjøl i minst 1 time før servering.