Ingredienser
Marinade: (til 12 scampi)
1 chili, finhakket
2 båter revet hvitløk
1 ss revet frisk ingefær
1/2 ts kajennepepper
2 ss hakket, frisk koriander
1/2 ts salt
1/2 ts malt paprika
3 ss olje
Tilberedning
Beregn 2 3 scampi per person. Skrell scampiene og fjern den sorte tarmen.
Kjør alle ingrediensene til marinaden i en hurtigmikser, til alt er blandet. Legg scampiene i en bolle og hell marinaden over. La dem trekke 1-2 timer i kjøleskap, eller helst over natten.
Stek scampiene i en middels varm panne, til de skifter farge, ca. 1 minutt på hver side.
enda ikke glemt denne marinaden.!! lagde denne for noen venner for 7 år siden.
Har marinert scampiene,men må dei steikast?Kan dei etast berre marinerte?
Knallgod marinade!!! Serverte dette som en liten rett ved siden av svin-og avokado salat på 17.mai og heldigvis hadde jeg beregnet mer enn 3 scampier pr person! Kjempegodt og fikk masse kommentarer fra gjestene mine om at scampiene var de beste de hadde smakt!